2023 Toptan Abiye Modelleri

2023 Toptan Abiye Modelleri

Bir kutlamaya veya düğüne davet edildiniz ya da mezuniyet balonuzun tarihi yaklaştı ve ne giyeceğinizi bilmiyor musunuz? Merak etmeyin! Bu yazıda 2023 sezonu için abiye elbiseler için en önemli 10 trendi inceleyeceğiz. Onları keşfedin! Asetat saten şık abiyelerden iki parçalı abiyelere, asimetrik ya da hacimli abiyelere kadar… Bu sezon abiye elbise tasarımları her zevke uygun birçok seçenek sunuyor!

 

 

  • Hacimli Abiye Elbise Modelleri

Hacim elbisenin herhangi bir yerinde olabilir: bir fiyonk, kabarık bir kol, yakanın bir kısmı veya süper gösterişli bir etek olabilir. Bu görünüm için seçenekler çok ve çeşitlidir. Hacimli abiye elbise modelleri 2023 abiye modelleri arasında mutlaka denenmesi gereken bir görünüm olacak! Çok şık bir gece elbisesi için ideal bir seçenek olacağının altını çiziyoruz.

  • Asimetrik Abiye Elbise Modelleri

Kısa mı yoksa uzun elbise mi giyeceğinize karar veremiyor musunuz? İşte çözüm: Önü kısa, arkası uzun olan asimetrik olan abiye elbiseleri tercih edin. Bu abiye elbise kesimi, parti görünümünüze modernlik ve özgünlük katacak. Ama çok güzel ayakkabılarla kombinlemeniz gerektiğini unutmayın, çünkü ayakkabılarınız çok fazla dikkat çekecektir.

  • Derin Yırtmaçlı Abiye Elbise Modelleri

Cesur ve orijinal bir kıyafet giymek istiyorsanız, bu en iyi seçeneklerden biridir: yırtmaç olarak bilinen farklı açıklık türlerine sahip bir abiye elbise 2023 abiye modasının en gözde modelleri arasında yer alacaktır. Sırt kısmında veya süper kesimde, belin yüksekliğine yanal olabilirler. Bu elbiseler zarafet, özgünlük ve duygusallığı bir araya getirdiği için giderek daha fazla kullanılıyorlar.

 

 

  • Dekolteli Abiye Elbise Modelleri

Süper seksi bir görünüm arayanlar, geniş yakalı bir elbise üzerine bahse girebilirler. Belirgin bir V yaka olabilir veya sırtı görünür halde bırakan bir sırt dekoltesi olabilir. Her ikisi de parti görünümünüze oldukça uygun ve dikkat çekici olacaktır. Hangi seçeneği seçerdiniz?

  • Pelerinli Abiye Elbise Modelleri

Giderek daha fazla elbise bir pelerin içeriyor. Bu aksesuar görünüme şıklık katar. Birkaç model vardır: elbisenin boynuna bağlı katmanlar, arkaya bağlı veya omuzlardan düşen diğerleri, bir tren veya daha kısa gibi olabilir. Her durumda, bir katman büyük bir başarıdır!

  • Uzun Etek İle Kombinlenen Abiye Elbise Modelleri

Modern bir görünüm isteyen kadınlar için ideal olan crop üst ve uzun etek mükemmel ve süper çok yönlü bir kombinasyondur. Renkleri veya eteğin uzunluğunu değiştirerek, bu kombinasyon hem gece düğünde hem de gündüzlerde kullanılabilirsiniz.

2023 Abiye Modelleri: Renkler ve Diğer Detaylar

Moda haftasında ve mağazalarda son birkaç sezonda bol miktarda neon yeşili gördük. Ancak bu sezon, tasarımcılar aynı zamanda daha açık ve daha nazik yeşil tonlarına da yöneldiler. Yeşilin bahar için mükemmel bir tema olmasına ek olarak, birçok cilt tonu için oldukça uygundur ve baştan aşağı ton sür ton olarak da giyilebilir. Aynı zamanda aksesuarlarınızda ve makyajınızda da yeşil tonlarını tercih edebilirsiniz. Yeşilin hemen her tonunu 2023 modasında görmeye şimdiden hazır olmanızda yarar var!

Tüyler her kol ve etek çizgisini sınırladığında hatırlıyor musunuz? Artık resmi olarak tüylerin yerini püsküller ve saçaklar aldı. Dokulu püskül kaplama, 2023 abiye modellerinde ortaya çıkan nihai gözde tarz olacak, ancak trendi şimdiden giymek için beklemeniz için hiçbir neden yok. Püsküller ve saçaklar, nötr bir ceketle, süet botlarından asılı ve ağır deri veya süet ceketin arkasına dahil edildiğinde de inanılmaz görünüyor! Dilerseniz abiye elbisenizi deri veya süet ceketlerle kombinleyerek daha özgün bir tarz yakalayabilirsiniz.

Ayrıca 2023 modaları arasında parıltılı ve tafta kumaş modası da yer alacaktır. 2023 abiye moda trendlerini erkenden uygulamaya başlamak istiyorsanız, parıltılı ve tafta kumaş seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Saç stilinizin, makyajınızın ve aksesuarlarınızın nasıl olacağına karar verene kadar kıyafetinizin tamamlanmadığını unutmayın. Abiyenizi şık bir şekilde tamamlamak için en önemli noktalardan biri de makyajınız ve aksesuarlarınız olacaktır. Burada anahtar nokta eğer elbiseniz çok gösterişliyse aksesuar ve makyajı daha az dikkat çekici bir şekilde planlamak olacaktır. Saç stiliniz makyaj ve aksesuarlarınızın tamamlayıcısı olmalıdır ve hepsi bir uyum içerisinde olmalıdır. Bu sayede abiye elbisenizden maksimum verim alacaksınız!

 

 

Etiketler: Abiye,yeni sezon abiye,nikah elbisesi,elbise,nişan elbisesi,kısa abiye,tulum abiye,kadife abiye,şifon abiye,saten abiye,abiye elbise,kına elbisesi,şifon abiye,saten abiye,tesettür abiye,abiyeler,söz elbisesi,abiye modelleri,ikili abiye,ikili takım,toptan
Kasım 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR